esmaspäev, 23. mai 2011

Ketramise koolitus Tallinnas

Alpaka- ja siidisegune kedervarrelõng

Mul on hea uudis kõigile Tallinna-kandi ketrushuvilistele. Laupäeval, 11. juunil viin läbi koolituse "Villatööd ja ketramine algajale" Tallinnas. Koolitus toimub Rahvarõiva Nõuandekoja koolituste raames Allikamaja koolituskeskuses. Info koolituse ja registreerumise kohta siin. NB! Arvutipoisid polnud veel tänaseks (25.05) koolitust registreerumisvormi rippmenüüsse pannud. Seniks paluti soovitud koolituse nimetus kirjutada lahtrisse "Küsimused".

Ma julgen villatööde ja ketramise koolitust soovitada ka kudujatele, kes ehk mõtlevad, et kudumisekski aega napib, kes veel jõuab ise lõnga teha. Isegi kui teist fanaatilisi ketrajaid ei saa (see oht on täiesti olemas!), siis teades, kuidas lõnga tehakse ja mis tegurid mõjutavad lõnga omadusi, oskate hiljem paremini hinnata ka vabrikulõngu. Niisiis:

Registreerumine 29. mai Pärnu koolitusele - kuni kolmapäeva, 25. maini (k.a.) meiliaadressil loodusvarvid@gmail.com või tel. 5342 8318

Registreerumine 11. juuni Tallinna koolitusele - Tallinna Rahvaülikooli veebilehel.

3 kommentaari:

Erin ütles ...

Huvitav, mina ei leia Rahvaülikooli registreerumisvormilt vastavat koolitust üles. Kas on viga minus või milleski muus...

Ing. ütles ...

Oh, kui kahju, et mind siis veel ei ole Eestis.

Liis ütles ...

Erru - pärisin järgi ja ongi see koolitus veel registreerumisvormi üles panemata. Peaks varsti korda saama.

Aga öeldi, et piisab, kui küsimuse alla kirja panna, millist kursust soovid. Õnneks ei töötle registreerumisi robotid :)

Related Posts with Thumbnails