esmaspäev, 18. mai 2009

15 kuud

Tervelt 15 kuud on juba möödas päevast, mil tegin oma esimese blogipostituse. Tundub, nagu olnuks sellest palju rohkem aega tagasi, no vähemalt kaks aastat :)

Avalikku blogi peetakse ikka selleks, et keegi seda loeks. Aitäh teile kõigile, kes te aeg-ajalt siia pilgu viskate ja mõnikord ka kommentaari - see innustab edasi kirjutama ja edasi arenema.

Ning seekord tahaksin ma teilt midagi küsida - mind huvitaks, mida teile meeldib siin lugemas käia. Kas huvitavad rohkem taimedega värvimise jutud või hoopis ketramine. Ehk isegi mõlemad.

Kõigi uute ja vanade lugejate vahel, kes võtavad vaevaks mulle kommentaariga vastata, läheb loosi - paramparam - viht valget käsitsi kedratud slubilõnga! Sellist, nagu pildil. Kedratud sinisepealise Leicesteri ja Soome maalamba villast, pehme ning mõnus. Seda on 70 g (u. 65 m). Ja kuna mul on kodus kaks väikest Fortuunat, siis äkki tuleb teine "auhind" ka ;)

Ootan teie kommentaare 01. juuni keskpäevani. Kes kommenteerib "anonüümsena", pange palun kommentaari alla oma nimi ka.

21 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii taimedega värvimine kui ketramine on mõlemad hingelähedased, kuigi mõlemaga neist olen vaid pealiskaudselt tegelenud. Seetõttu on Sinu blogi huvitav ja hariv. Ja alati on hea teada, et kui kunagi :) rohkem aega tekib, on koht, kust küsimustele asjakohaseid vastuseid saab. Pampel

kriuks2 ütles ...

minu meelest on mõlemad teemad, nii taimedega värvimine kui ka ketramine väga väga põnevad ja eriti tore on kui selle allast informatsiooni ja vb ka nippe jms. saab eesti keeles :)

Erin ütles ...

Mina olen siin blogis uus lugeja. Huvitun nii taimedega värvimisest kui ka ketramisest. Ise tahaksin kangesti mõlemat proovida, kuid siiani olen jõudnud teha vaid ühe ebaõnnestunud värvimiskatse. Kedervars on kodus olemas, kuid siiani on mõistust natuke väheks jäänud, et sellega katsetama hakata. Loodan sellega siiski kunagi järjele saada. Nii kaua imetlen teiste tehtut :)

Kai-Epp ütles ...

Kui eelmine suvi sattusin ise lõngavärvimise keerisesse, siis leidsin Sinu blogi. Nüüd vaikselt haun taas plaane ja Su blogi on inspireeriv. Samas ei saa ma ka ketramisest mööda minna, sest see on mul proovimata, kuid näpud vaikselt (ja vahel päris kõvasti) sügelevad.
Minu arvates on suurepärane, et sellelaadset infot on ka eesti keele - siis on kindel, et kõigest ikka aru saab. :D
Jõudu ja jaksu edaspidiseks!

Mari-Liis ütles ...

Leidsin Sinu blogi kui taimedega värvimise kohta infot otsisin. Ketramine on ka huvitav, üks unistus, mis vaja kunagi järgi proovida. Sinu blogi on ilus!

Katrix ütles ...

Mina leidsin su blogi, kuna mind huvitas taimedega värvimine. Olen isegi paar korda katsetanud :) Sel suvel on plaanis see uuesti käsile võtta. Ja seentega tahaks ka lõnga värvidda :)
Aga ketramine huvitab mind ka - siiani olen seda korra ainult kedervarrega proovinud.
Sinu blogi on väga ilus ja inspireeriv!

Anonüümne ütles ...

Tere Liis,

Pean ausalt tunnistama, et olen sinu blogiga täitsa sõltuvussuhtes juba :)
Ikka väga tihti kiikan vaatama, kui pole uuemat postitust, siis käin veel eelmistes üle lugemas.
Inspireeriv, õpetlik, palju äratundmisrõõmu, aitäh, et olemas oled.

Julika

Tiina ütles ...

Minule pakuvad huvi mõlemad teemad, nii taimedega värvimine kui ka ketramine. Ma pole oma kätt kummaski veel valgeks saanud, aga ma võtan hoogu. Seniks aga püüan talletada kahe kõrva vahele kaunis vormis esitatud teadmist.
Kedervars on nö olemas ka minul, aga ... See, mida ma sellega tekitada oskan on kõike muud kui lõng. Alguse asi.

Päikest!

Tiina

liisbet ütles ...

Mind huvitavad mõlemad. Blogi sattusin lugema, kui otsisin infot koerakarvadega ketramise kohta. Nüüd aga olen varsti tulemas värvikoolitusele;)

Rannapiiga ütles ...

Mind juhatas sinu blogini üks sõber. Tunnistan ausalt, et mind huvitab ketramine enam. Ja tegelikult ka hoopis laiem plaan - maal elamine, looduslik eluviis jms. Sellest sa küll otseselt ei kirjuta, aga palju on võimalik välja lugeda ka ridade vahelt :)

Sirje ütles ...

Mulle meeldib lugeda mõlemast, nii ketramisest kui värvimisest. Iseäranis eesti keeles. Mu ema armastab taimedega värvida. Ise ma pole veel jõudnud, kuid kedervars on juba olemas.

Anonüümne ütles ...

Mulle meeldib lugeda mõlemast, kuigi pole jõudnud kummagagi tegeleda. Samas sellel suvel üritan jõuda värvimiseni. Kahjuks ei sobinud mulle Sinu poolt paika pandud värvimiskoolituse aeg ;-).
Edu Sulle ja ootan alati uusi postitusi, mis on tõeliselt inspireerivad. MIRJUM

K. ütles ...

Mulle meeldivad ka mõlemad teemad. Või tegelikult .. Sa võiks ükskõik millest kirjutada, peaasi et sama huvitavalt ja kvaliteetsete piltidega. (:

Meeli ütles ...

Ma leidsin selle lugemislemmiku ketramise kaudu. Ja mulle tohutult meeldib, et Sina oled inimene, kes teeb palju. (Vastukaaluks mõnele meie hulgast, kes ainult tegemisest kirjutab...)
Villa ma armastan ja nii hea on teada, te kui kunagi see lambavärv ära tüütab, siis sinult saab värviabi ka. Nii teoorias kui praktikas.
Ses osas nõustun samuti eelkõnelejatega, et kirjuta millest iganes- Sinu stiil on ikka lugemist väärt.
Ja müts maha asjalikkuse ja põhjalikkuse osas.
Minu lugupidamine.

Freddy ütles ...

Mind huvitavad samuti mõlemad teemad, nii ketramine kui taimedega värvimine. Kirjutad hästi ja põhjalikult, siin on palju huvitavat infot. Lisaks on Sul väga ilusad fotod, Su blogi on ka silmale ilus vaadata. Edu Sulle!

Olen Ülle.... ütles ...

Sul on väga informatiivne ja maitsekalt kujundatud blogi. Pildid on imeilusad. Mõlemad teemad on huvitavad. Taimedega värvimine on minu jaoks tuleviku teema ja kui sellega tegelema hakkan, siis tean kust kohast lisaks lugeda. Jätka rõõmuga samas vaimus.
Päikest ja pohli!
Ülle

X by Leina Neima ütles ...

...tere, mina olen siia sattunud pigem huvist taimedega värvimise vastu. Juba lapsepõlves vanaemaga sai harjutet seda mõned korrad ja eks on hiljemgi on katsetamist ses vallas ette tulnud. Siit aga on leiab alati põnevat infot ning muidu mõnusat lugemist. Ja kes teab, vahel tekib kiusatus ka ketramine ette võtta....

Tuuli ütles ...

Mina käin vaatamas, sest pildid on niii ilusad:) Rohkem huvitavad värvimise jutud, ketramisega pole kunagi tegelenud (ja lähiajal pole nagu plaanis hakata ka).

Tuulike Kivestu-Rotella ütles ...

Mind huvitavad väga mõlemad teemad - nii taimedega värvimine kui ka ketramine. Suurepärane, et pead sellist blogi, kus jagad lahkelt kogemusi ja infot! Kohtumiseni homme!

parimat,
Juulike

Anonüümne ütles ...

Mina olen pigem taimedega värvismise huviline! Ometigi võin öelda, et sinu blogi postitused loen läbi täies ulatuses! Anne476

Kertrud ütles ...

Loosimine on läbi, aga kommentaari tahaks ikka saata: küll see slubilõng on kena! Vaatasin varasemaid postitusi ka -- pole tükk aega lugenud -- nii et nägin ka roosa lõnga ära. Ja värvid, oh need värvid muudes postitustes! -- Kristin/Mme K, või mis nime all Sa mind tunned :)

Related Posts with Thumbnails