pühapäev, 27. märts 2011

Uued raamatud

Sedakorda soovin teie tähelepanu juhtida paarile uuele villa- ja ketrusteemalisele raamatule. Minul neid veel riiulis pole (kaks pole müükigi jõudnud), aga suure tõenäosusega saavad olema. Ja mitte ainult selle pärast, et ma ei vaja kunagi vabandust, et uusi raamatuid muretseda :)

Anne Field "Spinning Wool. Beyond the Basics".
Raamatu teeb huvitavaks see, et autor on uusmeremaalane. On ju enamik viimase aja ketramisraamatuid kirjutatud ameeriklaste poolt. Amazonis on võimalik lugeda u. 25 lehekülge raamatust ja see algus oli minu jaoks piisavalt põnev, et raamat oma soovinimekirja panna.












Jacey Boggs "Spin Art. Mastering the Craft of Spinning Textured Yarns".
Ilmub müüki aasta lõpus (2011 dets.). Jacey artikleid efektlõngade ketramise kohta on ilmunud mitmes viimases SpinOff-is. Tema juhendid on väga põhjalikud ja arusaadavad, mistõttu julgen raamatutki soovitada. Raamatuga tuleb kaasa DVD! Ning kes soovib, võib tellida otse autorilt ja autogrammiga. Ma natuke imestan, et Interweave juba jälle efektlõngade raamatut välja annab, sest alles ilmus Symeon North'i "Get Spun". Populaarne teema vist :)






Deborah Robson ja Carol Ekarius "The Fleece and Fiber Sourcebook".
Mis ma oskan öelda - üle 400 lk. teksti ning üle 200 lambatõu jt. villaloomade tutvustuse... Ka hobused ja koerad sees :) Iga tõu kohta fotod loomast, pesemata ja pestud villast, sellest kedratud lõngast ning silmuskoe- ja kangaproovidest, põhjalik kirjeldus, soovitused töötluseks ning kasutuseks. Entsüklopeediline teos kahtlemata. Amazoni järgi peaks ilmuma selle aasta juunis.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails